“Radiesse” in Chirurgie Estetica Faciala

Una dintre protezele injectabile  folosite in domeniul chirurgiei estetice este Hidroxiapatitul de Calciu , subdenumirea comerciala “Radiesse” un produs al companiei Bioform care in momentul actual se gaseste in piata produselor medicale din Romania , importat de firma Aesthetics din Bistrita.

Caracteristicile acestui produs sunt: -Biocompatibilitatea -Infiltrarea tisulara -Absenta migrarii tisulare -Durabilitate maxima.

Studiile si  cercetarile indelungate au aratat ca la ora actuala este unul dintre cele mai bune produse in materie de Proteze Injectabile in corectarea ridurilor profunde si a deformarilor simetrice si asimetrice faciale.

 Particulariatea la care face referinta Dr.Ardeshir Vahidi in cadrul Cabinetului “Psychoaesthetics” este folosirea acestui produs cu mare succes la augmentarea si remodelarea buzelor.

In ciuda faptului ca, marea majoritate a esteticienilor ocolesc acest produs , in ceea ce priveste folosirea “Radiesse” in augmentarea si remodelarea de buze preferind Acidul Hialuronic, (o substanta biodegrabila de umplere, cu maxima siguranta dar de scurta durata), doctorul Ardeshir Vahidi abordand o tehnica speciala proprie, reuseste sa foloseasca produsul in cele mai pretentioase cazuri, asigurand  pacientelor, o remodelare, contur, volum de buze durabile.

Dr.Ardeshir Vahidi  va comunica, cazuistica si tehnica folosita la urmatoarea sesiune a Congresului International de Chirurgie Estetica, care va avea loc in Bucuresti-Romania.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Chirurgie Esetica, Medicina, Psychoaesthetics

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: